Kysy tarjous


Hintakysely ja varaus on hyvä tehdä hyvissä ajoin, heti kun juhlan päivämäärä on tiedossa. Kaikki yksityiskohdat ei tarvitse välttämättä olla tiedossa, mutta varaamalla varmistat paikkasi. Monet viikonloput varataan täyteen jopa 1-2kk etukäteen. Tutustuthan tilausehtoihin!

Kaikki kakut hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa muun muassa kakun koko, sokerimassakuorrute/marenkikreemi, koristeiden määrä, työn määrä, ruokavaliot kuten gluteeniton kakkupohja ja niin edelleen. Kakkujen hinnat voivat siis vaihdella melkoisesti, noin 6-12 euroa/hlö. Pienin kakku on 10 hlö ja hinta on alkaen 85 euroa (sis. kevyen koristelun)
 
Kun lähetät tarjouspyynnön tarvitsen seuraavat tiedot:

• Juhlan päivämäärä (noudosta sovitaan erikseen) 

• Kuinka suuri kakku/ juhlan henkilömäärä (arvio), muita tuotteita

• Millainen kakku (häät, syntymäpäivä jne.) ulkonäkö, toivomukset. On hyvä liittää inspiraatiokuvia. En kopioi muiden kakkuja, oma kädenjälki näkyy kakuissani!

• Allergiat /erityisruokavaliot

• Nimesi ja yhteystietosi 

Näillä tiedoilla voin tarkistaa onko kalenterissa tilaa ja jos pystyn tarjoamaan teille tarvitsemanne tuotteen. Pyrin vastaamaan viesteihin 24 h sisällä.
 

HUOM! TARJOUSPYYNTÖ/HINTAKYSELY/ "ALUSTAVA VARAUS" EI OLE TILAUS, ELI EN VARAA TILAA KALENTERIINI. JOS EI VAHVISTA TILAUSTA AJOISSA, PAIKKA MENEE SEURAAVALLE. LUE LISÄÄ KOHDASTA "TILAUSEHDOT"

Tarjouspyynnöt lähetetään sähköpostitse
:

cakesbynitacakestudio@gmail.com

tai Whatsapin kautta viesti:

050-3388770