Tilaus- ja toimitusehdot

Oikeus muutoksiin pidätetään


Tilaaminen 

Huom! Hääkakun tarkemmat tilsusehdot alempana.

Tilaukset tehdään ensisijaisesti sähköpostitse tai whatsapin kautta. Pyrin vastaaman viesteihin 24 h sisällä. Hää-/juhlasesongin aikaan kesä-elokuu vastauksissa voi esiintyä viivästystä.

Tilauksia otetaan vastaan rajattu määrä, joten varmistaaksesi paikan, suosittelen tekemään tilauksen heti kun juhlapäivämäärä on tiedossa. Varsinkin kesäsesongin aikana (touko-elokuu), päivämäärät/viikonloput varataan täyteen jo kuukausia etuajassa.

Kaikki kakut hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa muun muassa kakun koko, koristeiden määrä, työn määrä, ruokavaliot kuten gluteeniton kakkupohja ja niin edelleen. Tämän takia kakkujen hinnat ovat hyvin yksilöllisiä. 

Kun lähetät hintakyselyn/tarjouspyynnön, muista mainita tarvittavat tiedot (kts. valikosta "Kysy tarjous"). Näin voin tarkistaa onko kalenterissa tilaa, pystynkö tarjoamaan teille tarvitsemanne tuotteen ja tehdä hinta-arvion.

Kun lähetän yhteenvedon sekä hinta-arvion tarjouspyynnöstä, asiakaan pitää hyväksyä ja vahvistaa tilaus 24 h sisällä. En voi odottaa vastausta kauemmin, jos samalle päivämäärälle on monta kyselyä. Jos vahvistat myöhemmin, en voi taata että tilaa on vielä kyseiselle päivämäärälle. Vahvistuksen jälkeen pienet muutokset tilaukseen voivat olla mahdollisia, Nämä muutokset voivat vaikuttaa hintaan (esimerkiksi väri tai kokomuutokset asiakkaan toimesta tai tilattavien tarvikkeiden toimitusvaikeudet leipurin puolesta).

HUOM! TARJOUSPYYNTÖ/HINTAKYSELY/ "ALUSTAVA VARAUS" EI OLE TILAUS, ELI EN VARAA TILAA KALENTERIINI. JOS EI VAHVISTA TILAUSTA AJOISSA, PAIKKA MENEE SEURAAVALLE.

Tee tilaus tästä:


Maksu ja nouto

Tilaus maksetaan noudon yhteydessä. Maksutavat ovat käteinen (tasaraha) tai pankkikortti (pankkikortilla muutaman euron maksutapalisä/riippuu tilauksen hinnasta). 
Tilaukset noudetaan kakkustudiolta sovitusti. Noutoajankohta on yleensä perjantai ilta klo 18 eteenpäin tai lauantai aamupäivä klo 10 eteenpäin. 
Kuljetus/toimitus ainoastaan hääkakkutilauksille. 

Kakku/tuotteet pakataan kakkulaatikkoon kuljetusta varten. Kakun alusta on tukeva ja paksu pahvinen kakkualusta. Tämä toimii myös tarjoilualustana. Ohjeita ja infoa koskien tuotteestasi/kakustasi saat aina noudon yhteydessä.
Kakut kuljetetaan tasaisella alustalla, auton takakontissa tai jalkatilassa, EI SYLISSÄ TAI PENKILLÄ. Varmistaaksesi että kylmäketju ei katkea kuljetuksen aikana, suunnittele nouto niin, että saat kakku/tuotteet vietyä kylmäsäilytykseen niin nopeasti kuin mahdollista. Pienemmät kakut mahtuvat usein kylmälaukkuun. Lämpimällä säällä, käytä auton AC, jos on.


Kakku säilytetään jääkaapissa noin +5 asteessa kakkulaatikossa. Mahdolliset muovit tai kansi poistetaan ettei kosteutta kerry pintaan ja sulata koristeita. Kakun parasta ennen päivämäärä on noin 2-3 päivää noutopäivän jälkeen, jos kakku on säilytetty asianmukaisesti jääkaapissa.
 
NOUDON YHTEYDESSÄ ASIAKAS (TAI MUU HENKILÖ ASIAKKAAN TOIMESTA), HYVÄKSYY KAKUN/TUOTTEET JA VASTUU KAKUSTA/KULJETUKSESTA/SÄILYTYKSESTÄ SIIRTYY ASIAKKAALLE.

 

Peruutukset

Mahdolliset peruutukset on tehtävä 7 vrk ennen tilauksen sovittua noutopäivämäärää. Tätä myöhemmistä tehdyistä peruutuksista laskutetaan 50% tilauksen kokonaissummasta. Jossain tapauksissa, jos kakku on hyvin suuritöinen ja koristelu vaativa, eli jos koristeita pitää valmistaa paljon ja hyvissä ajoin, viimeinen peruutusajankohta on 14 päivää ennen noutopäivämäärää. Tästä ilmoitan aina tilausvahvistuksen yhteydessä. Jos peruutuksen syy on sairaustapaus, voidaan siirtää tilausta kertalleen, toivotulle päivämäärälle jos kalenterissani on tilaa. Jos tilaus peruuntuu leipurin toimesta (esimerkiksi sairaustapaus/tapaturma), asiakkaalle ilmoitetaan viipymättä/niin nopeasti kuin mahdollista. Mahdollinen jo maksettu summa palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. Muuta korvausta ei voida valitettavasti antaa.

 

Muutokset

Muutoksia tilaukseen ei aina välttämättä onnistu. Mahdollisuudet muutoksiin riippuu ajankohdasta. Muutoksista pitää ilmoittaa/tiedustella viimeistään 7 vrk ennen noutopäivämäärää. Koon muuttaminen pienempään tai isompaan ei aina välttämättä onnistu, koska koristeiden koko ja määrä on suunniteltu kakun koon mukaan. Koristeiden määrää tai ulkomuotoa on vaikeaa muuttaa, jos niitä on jo aloitettu valmistaa. Aina kannattaa toki olla yhteydessä ja kysyä. Jos muutoksista tiedustelee/ilmoittaa hyvissä ajoin esimerkiksi 2-3 viikkoa ennen noutopäivämäärää, silloin mahdollisuudet muutoksiin ovat paremmat. Muutokset voivat vaikuttaa hintaan. 


Hääkakun tilausehdot

Hääkakkutilauksia otetaan vastaan rajoitetusti/viikonloppu, varmistaaksesi paikan kalenterissa suosittelen tekemään tilauksen heti kun päivämäärä ja juhlapaikka on tiedossa. 

Hääkakkutilaus vahvistetaan varausmaksulla. Varausmaksu on hyvä suorittaa niin nopeasti kuin mahdollista (viimeistään 3 vuorokauden sisällä tilauksesta), varausmaksulla päivämäärä/paikka kalenterissa varataan teille. Varausmaksu vähennetään toteutuneen kakkutilauksen kokonaissummasta. Varausmaksua ei palauteta, jos asiakas peruttaa tilauksen. Hääkakkutilaus laskutetaan ja lasku erääntyy noin 14 päivää ennen juhlapäivää. Kun lasku on lähetetty, tilausta ei voida enää peruuttaa tai muuttaa. (Eli lasku luodaan ja lähetetään noin 28 päivää ennen toimituspäivää, maksuaikaa 14 päivää). Mahdollinen peruutus pitää siis tehdä kirjallisesti ennen laskun vastaanottamisesta, eli viimeistään 28 päivää ennen toimituspäivämäärää/juhlapäivää. Varausmaksua ei palauteta.

Jos tilaus peruuntuu leipurin toimesta (esimerkiksi sairaustapaus/tapaturma), asiakkaalle ilmoitetaan viipymättä/ niin nopeasti kuin mahdollista ja jo mahdollinen maksettu lasku tai varausmaksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. Muuta korvausta ei voida valitettavasti antaa. 

Muutoksia hääkakkutilaukseen voi tehdä ennen lopullista yhteenvetoa, eli noin 5-6 viikkoa ennen toimituspäivämäärää. Muutoksista keskustellaan erikseen. Kaikki muutokset eivät välttämättä ole mahdollisia. Muutoksista voi muodostua lisäkustannuksia asiakkaalle. Esimerkiksi kokomuutokset voivat vaikuttaa oleellisesti kakun designiin ja ulkonäköön.

Monikerroksisille hääkakuille suosittelen ostamaan kuljetuksen hääpaikalle kauttani. Kakut kuljetetaan kasattuna. Yksikerroksiset hääkakut voi hyvin kuljettaa itse. Jos asiakas itse (tai muu henkilö asiakkaan toimesta) kuljettaa kakut, kaikki vastuu (m.m. säilyvyys, vauriot) on asiakkaalla. 

HUOM! Kakun riittävä kylmäsäilytys juhlapaikalla, järjestetään asiakkaan toimesta ja on asiakkaan vastuulla.
 

Väline- ja somistevuokraamo

Kakkutilauksen yhteydessä on mahdollista vuokrata leikkausvälineitä ja somisteita. Erillinen kirjallinen vuokrasopimus laaditaan. Noudosta ja palautuksesta sovitaan erikseen. Jos vuokratuotteita vahingoittuu tai katoaa vuokrasopimuksen aikana, asiakas on korvausvellvollinen. Vuokratuotteiden vuokra maksetaan palautuksen yhteydessä.