Cakes by Nita 


Olen Janita "Nita" Kaustinen ja Cakes by Nitan perustaja. Cakes by Nita on vuonna 2021 kevättalvella perustettu yhden naisen sivutoimen yritys. Kotileipomo sijaitsee Mustasaaren Singsbyssä. Yritystoiminta on pienimuotoista ja otan tilauksia vastaan rajoitetusti. 


Yritykseni taustana on pitkä-aikainen intohimo leivontaan ja erilaisten makuyhdistelmien luomiseen. Lapsuudenkodissani leivottiin usein. Pienestä asti olen saanut olla mukana äitini kanssa keittiössä leipomassa muun muuassa pullia, pikkuleipiä ja sokerikakkuja. Näistä hetkistä ja yhdessäolosta olen hyvin kiitollinen. Tästä oma innostus leipomiseen sitten syntyi ja on jatkunut enemmän tai vähemmän läpi elämän. Luova tekeminen on aina ollut lähellä sydäntä ja hyvin tärkeässä roolissa elämässäni.


Vaikka hempeänsävyiset, hillityt kakut ja etenkin hääkakut aidoilla kukilla ovat lähellä sydäntäni, on aina innostavaa toteuttaa teemakakkuja lasten syntymäjuhliin. Silloin saa käyttää paljon mielikuvitusta ja luovuutta. Jokaisesta kakusta ja tilauksesta oppii jotain uutta!