Tuotteet

 Makuelämys, joka jää mieleen


Erikoisuuteni ovat näyttävät, korkeat ja viimestellyt kreemikakut, toteutettu asiakkaan toivomuksien mukaisesti.


On myös mahdollista tilata vaniljanmakuisia keksejä, "sugar cookies", tai kuppikakkuja (minimitilausmäärä keksit 20 kpl ja kuppikakut 6/12 kpl). Lisää tietoa näistä saa kysymällä!
Välillä tarjoan myntiin myös rajatun määrän kuppikakku- tai browniesbokseja tai muita herkkubokseja. Näitä voi tulla myntiin esimerkiksi äitienpäiväksi tai joulunaikaan. Näistä kampanjoista tulee ilmoitus sosialisen median kanavoissa Instagramissa ja Facebookissa.


Kakku päältä kaunis ja sisältä uskomaton. 

Makumaailmaa on mietitty ja kehitelty tarkasti, aina parhaita raaka-aineita käyttäen. Suosin kotimaisia raaka-aineita ja tuoreita marjoja ja hedelmiä sesongin mukaan. Esimerkiksi jauhot, sokeri, kanamunat, marjat ja maitotuotteet ovat kotimaisia. Kakuntäytteet ovat muun muassa erilaiset mousset, hillot ja kastikkeet ja kaikki tehdään itse, alusta loppuun. Täytevälejä on lähes aina kolme ja kakuissa on reilusti täytettä ja makua. Kuorrute on useimmiten marenkikreemi, mutta sokerimassakuorrute on myös mahdollinen. En käytä kermaa kuorrutteena.

Lisää tietoa mauista ja täytevalikoimasta:

Cakes by Nita on pienimuotoinen sivutoimen yritys ja tilauksia otan vastaan rajatun määrän per viikko, muun päivätyön ohella. Tämän takia en valitettavasti voi erikoistua kaikenlaisiin leivonnaisiin, kakkuihin tai erikoisruokavalioihin. En myöskään toteuta kaikenlaisia kakkuja, tyylejä/koristeita. Jos en ole toivomanne kakun "sopivin" kakuntekijä, yritän aina suositella toista kakuntekijää tilalle.
Kuvagalleriasta voi selata kuvia kakuistani ja muista tuotteistani.

Vastaan mielelläni kysymyksiin! Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä löytyykö juuri teille sopiva vaihtoehto!

Kaikki käyttämäni ainekset ovat pääsääntöisesti laktoosittomia. Leivon tarpeen mukaan myös gluteenittomista raaka-aineista. Kaikki tuotteet valmistetaan samassa tilassa, eli jäämiä laktoosista sekä allergeeneista, kuten esimerkiksi gluteenista ja pähkinästä voi esiityä.

Tällä hetkellä Cakes by Nitan tarjonnassa ei valitettavasti ole vegaanisia vaihtoehtoja, kermakakkuja, juustokakkuja eikä suolaisia leivonnaisia.


HUOM! Kakki tuotteet valmistetaan kotikeittiössä, joka kuuluu elintarvikevalvonnan piiriin.