Tästä se matka alkaa!


On suuri kunnia saada sunnitella ja toteuttaa teille unelmienne hääkakun ja tehdä yhdestä elämänne tärkeimmästä päivästä ikimuistoisen.


Cakes by Nita tarjoaa kauniita, herkullisia ja nykyaikaisia hääkakkuja. Panostan kokonaiselämykseen alusta loppuun; tarjoan hääpareille muun muassa kattavan infopaketin hääkakuistani, konsultaatiota ja hääkakkumaistelu ns. Cake tasting.

Konsultaatio/suunnittelutapaaminen (noin 1h) kuuluu aina hintaan.


Toimitus ja kakunleikkauspalvelu

Kauttaltani saa myös ostettua kuljetuksen/toimituksen hääpaikalle. Kerroskakut kuljetetaan kasattuna ja ainakin näille suosittelen ostamaan kuljetuksen. Yksikerroksiset kakut voi hyvin kuljettaa itse, jos haluaa.


Kaunis, kustomoitu hääkakku leikataan valmiiksi vieraille
. Korkeat kreemikakut ja etenkin kerroskakut leikataan tietyllä tavalla ja tästä johtuen kakku leikataan vieraille valmiiksi, heti sen jälkeen kun hääpari on leikannut kakkua ja kuvat on otettu. 


On juhlavampaa
 häävieraille saada valmiiksi leikattu kakunpalanen tarjoiltuna lautaselle ja näin myös taataan, että kakku riittää kaikille. 


Suosittelen, että myös erilliset kakut leikataan valmiiksi vieraille. Tämä tapa, että hääkakku leikataan valmiiksi vieraille, ei ole vielä niin tavanomaista meilläpäin, mutta tavallisempaa Etelä-Suomessa, isomissa kaupungeissa ja etenkin ulkomailla.

Kuljetus ja kakunleikkauspalvelu on mahdollista ostaa minulta erikseen pakettihintaan. Myös juhlapaikan henkilökunta voi hoitaa leikkaamisen, riippuen juhlapaikasta/cateringistä. Tästä voi koitua lisämaksua.

Hääkakun makumaailman suunnittelu alkaa Cake tastingilla. Kun varaatte hääkakun minulta, on myös mahdollista tilata hääkakku-maistelupaketti. Cake tasting-paketti sisältää kolme minikokoista kakkua, maut valintaanne mukaan Cakes by Nitan HääkakkuMenulta. Näillä maistelukakuilla voitte herkutella ja fiilistellä kahdestaan tai yhdessä bestmanien, kaasojen tai lähimmäisten kanssa. Hääkakuille on erillinen HääkakkuMenu. Lisää tietoa maukuvaihtoehdoista saa kysymällä!
 

Voitte myös hääkakun lisäksi tilata kauniita hääkeksejä, sugar cookies. Vaaleat vaniljanmakuiset keksit voidaan koristella hääteemaan sopiviksi. Alkukirjaimet tai erilaiset tekstit ovat suosittua koristelussa. Kuvia löytyy tästä
 

Onko tarvetta hääkakun liittyviin somisteisiin, tarvikkeita esillepanoon tai leikkausvälineisiin?
Löydät lisää tietoa palvelusta tästä

Hääkakku on hyvä varata hyvissä ajoin. Heti kun juhlan päivämäärä ja juhlapaikka on selvillä, on hyvä tehdä hääkakulle hintakysely ja mahdollinen varaus. Varsinaisen hääsesongin, kesäkuu - elokuun aikana, viikonloput täyttyvät hyvinkin nopeasti, monet varaavat paikkaansa jo vuotta etukäteen. Vaikka ette ihan vielä tiedä, minkälaisen hääkakun haluatte, mutta haluatte varmistaa paikan minulta, suosittelen tekemään varauksen. Hääkakun tyyli ja ulkonäkö selviää kyllä ajan kanssa, kun suunnitelutyö aloitetaan.


Hääkakkutilaus vahvistetaan varausmaksulla. Kun varausmaksu on maksettu, voidaan aloittaa hääkakun suunnittelu. Varausmaksu vähennetään toteutuneen hääkakkutilauksen loppusummasta. Lisää hääkakun tilausehdoista voi lukea tästä


Millainen on teidän unelmien hääkakku?

Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä suunnittelemaan. Tästä se matka alkaa!